لینک محاسبه پاور
نرم افزار آنلاین محاسبه توان مصرفی کامپیوتر
در مورد گرافیک هم پیشنهادم همین سری کارت ولی با برند گیگابایت هست .
لینک محاسبه پاور
نرم افزار آنلاین محاسبه توان مصرفی کامپیوتر
در مورد گرافیک هم پیشنهادم همین سری کارت ولی با برند گیگابایت هست .
*MoJtAbA* (13-04-14), darvishkhoob (12-04-14)
کاربر شهرسختافزار
سلام داداشبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
گیگا باید همین سری خوبه؟ بازی هم مثثلا کال اف راحت جواب میده داداش
از اون نرم افزار انلاین محاسبه پاور هم ممنون
گیگابایت هم گارانتی بهتری داره هم سیستم کولینگ خوب . در ضمن از نظر قدرت فرقی با msi ندارد . ولی خنکتر کار میکنهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-04-14), darvishkhoob (12-04-14)
کاربر شهرسختافزار
ممنون داداش البته چیزیم که الان دارم گیگا بایت هست البته مدل پاینتره گفتم ارتقاش بدم شاید مدل دیگ بهتره باشهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
خوب شما مدلی که تو مشخصات همون مدلی که گفتم باشه چی پیشنهاد میدین؟ ممنون میش مدلشو بگی کامل؟ و اینکه حدود قیمتشم بگید ممنون موفق باشید
دوست عزیز بودجتون رو بگید بهتر میتونم کمکتون کنمبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط darvishkhoob برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
*MoJtAbA* (13-04-14)
کاربر شهرسختافزار
زیر 900 هزار تومن باشه ممنونبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط AMD>INTEL برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
1 کاربر در حال مشاهده این موضوع. (0 عضو و 1 میهمان)
Bookmarks